URH Rádió kölcsönzés

Zökkenőmentes kommunikáció

URH rádió és átjátszó kölcsönzése, telepítése.

Professzionális URH rádiókat és átjátszókat kínálunk kölcsönzésre, mely olyan, jellemzően katonai, por és vízállósági szabványoknak megfelelő strapabíró rádiók, amelyek frekvenciáját használat előtt programozni szükséges. Legyen szó akár néhány napos vagy hosszabb időszakról, mi megoldást kínálunk nektek. Rádióink használhatóak túrázás, építkezések, rendezvények vagy forgatások alkalmával min forklaring. Nagy hangsúlyt fordítunk rádiós eszközparkunk folyamatos karbantartására illetve fejlesztésére. A kölcsönzős URH rádiós fejszettek és kézi mikrofonok minőségét rendszeres időközönként ellenőrizzük csak úgy, mint az URH rádiók akkumulátorait. Meghatározott időnkénti teszteléssel és regenerálással biztosítjuk a telepek hosszú élettartamát és kapacitását.

Az URH rádió kölcsönzésével a rádiózás összes előnyét élvezheted a beruházási, amortizációs és karbantartási költségek nélkül.

Az eszközök kölcsönzésén kívül lehetőség van térítés ellenében a rádiók és átjátszók helyszínre szállítására, a bérleti idő alatti műszaki felügyeletére valamint a nagyobb hatótávolság elérésének érdekében hordozható átjátszó állomások telepítésére és üzemeltetésére.

Használd tudásunkat és készülékeinket, kérj tőlünk ajánlatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük